U trendu

DNK analiza potvrdila: Ja sam kćerka slavne pevačice, dala me je na usvajanje (foto)

Amerikanka Tifani Vajt pohvalila se kako je napokon dobila rezultate DNK analize koja je potvrdila da je u krvnom srodstvu sa prvim suprugom pevačice Dženet Džekson.

Vajt je, objašnjava, uporedila sopstveni uzorak sa onim 81-godišnje Eterlen DeBardž, za koju godinama tvrdi da joj je baka. Eterlen je, naime, majka 53-godišnjeg Džejmsa DeBardža, koji je sa Dženet bio u braku od 1984. do 1985. Već se neko vreme šuška da je par tada dobio kćerku, ali pevačica je nikada nije priznala, nego je dala na usvajanje.

– Sa bakom sam prvi put komunicirala preko Fejsbuka. Odmah smo se povezale. Ona me i nagovorila da odemo na DNK testiranje. Isprva nisam htela ni da čujem za to. Predomislila sam se nakon što mi je očajna Eterlen rekla da mora da sazna istinu pre nego što umre – izjavila je 31-godišnja Tifani.

Prema rezultatima DNK analize, verojatnost da su DeBardž i Vajt u rodu jeste 96,7 posto. Isti test kćerka je napravila i sa ocem, a nalazi će se znati sledeće nedelje, piše američki tabloid.

https://www.facebook.com/JanetJackson/posts/10154253456575283

Pevač Džejms DeBardž tvrdi kako sve ove godine nije ni znao da je Dženet bila trudna. Osim tajne kćerke, ima još troje dece – 27-godišnju Kristiniju, 19-godišnjeg Džejmsa i 16-godišnju Tori.

Gepostet von Tiffany Whyte am Freitag, 28. März 2014

Džekson je u januaru ove godine sa trećim suprugom, 47-godišnjim katarskim biznismenom Visamom Al Manom, u 51. godini dobila prvog sina Eisu. O tajnoj kćerki i dalje uporno ćuti.

Gepostet von Tiffany Whyte am Freitag, 2. August 2013

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.