U trendu

„Došao je pijan na set i mirisao mi je vrat“: Zverka optužen za silovanje (foto)

Glumca Krisa Nota, najpoznatijeg po ulozi Zverke u seriji „Seks i grad“, dve žene su optužile za seksualno zlostavljanje. Navodne žrtve su želele da ostanu anonimne, a sad se oglasila i Zoi Lister Džons, glumica koja tvrdi da je Kris prema njoj bio neprijatan u seksualnom smislu. Svoje iskustvo je opisala u objavi na Instagramu.

„U svojim dvadesetim sam radila u klubu u Njujorku, čiji je vlasnik bio Kris Not. On je u nekoliko navrata došao tamo, a svaki put imao je neprikladan, seksualni pristup prema koleginici koja je radila na promociji“, napisala je Zoi i opisala svoje iskustvo s glumcem.

„Iste te godine dobila sam ponudu za gostujuću ulogu u seriji ‘Zakon i red’. Upravo ta epizoda bila je kada se Kris vraćao kao detektiv nakon uloge u ‘Seksu i gradu’. Na set je došao pijan. Tokom moje scene ispod stola je pio pivo u pauzama. Jednom mi se približio, pomirisao vrat i šapnuo: ‘Dobro mirišeš’. Nisam mu odgovorila, niti ikad pričala o tome. Nije ni moja prijateljica u klubu. Retko ko to radi“, napisala je glumica.

Prethodno su dve žene izašle u javnost s pričom da ih je glumac seksualno zlostavljao. Tvrde da su se incidenti dogodili u Los Anđelesu 2004. i Njujorku 2015. godine.

Not se ovim povodom oglasio za „The Hollywood Reporter“.

„Optužbe protiv mene koje pojedinci iznose godinama, čak i decenijama, lažne su. Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana. Ne uvek znači ne, to je granica koju nisam prešao. Sve što smo radili je bilo na obostrani pristanak. Teško je ne dovesti u pitanje vreme izlaska ovih priča. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam da nisam napao te žene“, rekao je Not.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.