Drugo lice omiljenih zvezda: Naomi gađa telefonom, J. Lo plaća premalo

Iako su slavne zvezde uzori ljudima širom sveta, nisu svi vredni divljenja. Naime, mnoge od zvezda našle su se na listi najgorih poslodavaca, i to zbog zlostavljanja na radnom mestu. Primer su nedavni novinski natpisi o britanskom kraljevskom paru koji je najveće iznenađenje kad je reč o nezahvalnim poslodavcima. Problem je zapravo princ Vilijam koji je iza zatvorenih vrata hirovit i neprijateljski nastrojen.

Poslodavac kog navodno valja izbegavati je i dizajnerka Viktorija Bekam za koju se priča da je okrutna prema zaposlenima. Negativni komentari stigli su i na račun oskarovke Anđeline Džoli. Njen bivši telohranitelj optužio je da je psihotična i da sve mora da ima pod kontrolom. Budući da svi njeni zaposleni moraju da potpišu ugovor o tajnosti, identitet telohranitelja nije poznat, ali je otkrio da Anđelina kakvu vidimo u javnosti nije ni blizu onoj iza zatvorenih vrata.

U sudnici sa bivšim zaposlenim našla se Dženifer Lopez koju je tužio lični vozač. Na optuženičku klupu sela je i glumica Šeron Stoun koju je kućna pomoćnica nazvala rasistom. Gori je poslodavac od nje supermodel Naomi Kembel, koju godinama prati glas razmažene dive. Verovatno najpoznatiji incident jeste onaj kad je zaposlenu pogodila telefonom u glavu i zbog toga završila na sudu.

Zaposlenima nije lako da izađu na kraj ni sa pop-princezom Rijanom koja je poznata po manirama dive. Ko god je gledao kulinarske emisije Gordona Ramzija jasno mu je da britanski kuvar ima tešku narav. Ali ne tretira grubo samo zaposlene nego i goste restorana. Navodno se koristi psovkama za koje mnogi nisu ni znali da postoje, često ih izbacuje iz kuhinje, a kada je posebno ljut, na nečije lice zalepi dve kriške hleba kako bi mu slikovito dočarao da je “moronski sendvič”.

Nije lako raditi ni sa Madonom, koja čak i prema novinarima i fanovima zna da bude bezobrazna. Bivša dadilja rekla je da kraljica popa ima nemoguće zahteve, ali nije želela da otkrije detalje. Upravo su ti zahtevi razlog što su joj u samo nedelju dana otkaz dali vozač, dve dadilje i dva lična pomoćnika. I glumica Ketrin Higl daleko je od omiljene šefice, što je najviše bilo vidljivo svima koji su sa njom radili na setu filma “Zauvek deveruša, nikad nevesta”. Higl je navodno odbila da snima sve dok joj trudna asistentkinja nije otišla do grada i nabavila Koka-Kolu Zero.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.