U trendu

Džej Lo na premijeru stigla u ogromnoj haljini, jedva izašla iz automobila (foto)

Kada god se pojavi na crvenom tepihu, bilo da je golišava ili zakopčana do grla, pevačica i glumica Dženifer Lopez (49) privuče gomilu pogleda. Ni ovog puta na crvenom tepihu nije bila neprimećena.

Dženifer je zvezda nove romantične komedije ‘Sad ili nikad’, a na svetskoj premijeri filma u Njujorku došla je u vrlo upečatljivoj haljini.

U pitanju je bila ogromna, ružičasta toaleta italijanskog dizajnera Đanbatiste Valija. Haljina je napred bila vrlo kratka, a zadnji deo imao je dugački šlep, a mnoge je podsetila na šećernu vunu.

Uz ovu nesvakidašnju haljinu, Lopezova je na ušima nosila viseće minđuše, šminku je uskladila s bojom haljine i kosu je svezala u visoku, zalizanu punđicu.

Pratnja na premijeri lepe glumice bio je njen dečko, ali i navodni verenik, bivši profesionalni igrač bejzbola Aleks Rodrigez koji je svoju dragu fotografisao za vreme vožnje.

Zanimljivo je i to da je haljina Džej Lo bila toliko velika da je zbog toga morala da na premijeru stigne u kombiju, a imala je i problema prilikom izlaska iz vozila. Srećom, asistenti su bili pored nje kada je kročila na crveni tepih i na vreme namestili šlep kako bi na fotografijama Dženifer izgledala savršeno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.