Džej Zi o velikoj bračnoj krizi: ‘Odlučili smo da se borimo za svoju ljubav i porodicu’

Kao i svaki brak i njihov je naišao na mnoge prepreke i probleme koji su ih udaljili, ali Bijonse i Džej Zi svim su se silama trudili da ga održe, a sada je poznati muzičar progovorio o razlozima ostanka u braku i zašto nikada nije odustao od svoje supruge

Pre nekoliko meseci poznati muzički producent i reper Džej Zi otvoreno je nakon godina ćutanja priznao kako je varao svoju suprugu Bijonse, osim toga izvori bliski paru rekli su kako je bilo očigledno da su supružnici imali velikih problema u braku. Narušeni su pritom i porodični odnosi, a najviše od svih istakla se svađa Džej Zija i sestre njegove supruge Solanž.

Međutim, najuspešniji muzički par današnjice je u svojoj ljubavi video još nešto zbog čega se valja boriti, a ne poput mnogih, odustati, a o tome je progovorio u svom poslednjem intervju.

‘Pa gledajte, ona je moja srodna duša. To je osoba koju volim. Možete biti zaljubljeni u nekoga i u vezi sa nekim i voleti ga, ali ako niste spoznali šta je ljubav i ako nema nečega što vas pokreće onda dolazi do komplikacija. Pritom te probleme možete iskomunicirati ili se praviti da ne postoje sve dok vas jednoga dana ne unište’, odgovorio je na pitanje šta ga je nateralo da spasi svoj devetogodišnji brak.

‘Mi smo odlučili da se borimo za svoju ljubav kao i za svoju porodicu. Želimo deci da pokažemo pravi put i drugačiji ishod od očekivanog’, dodao je u nastavku Džej Zi.

Zatim je naglasio kako on i supruga nikada nisu bili celebrity par, već su zajedno postali slavni i kazao kako su oni zapravo sasvim obični ljudi. O neveri u braku Džej Zi je progovorio i u svojoj pesmi ‘4:44’, a koja se nalazi na njegovom poslednjem albumu koji je bio nominovan za ovogodišnjeg Gremija.

‘Oboje smo koristili našu muziku kao terapiju.’ Kroz taj teški period puštali su jedno drugom pesme koje su jasno govorile šta i kako osećaju i kako je to sve bilo izrazito bolno i stvaralo im je neprijatnost. U svemu im je pomogao i rad na njihovim novim albumima, tokom čega su sve emocije izašle na površinu.

U junu su između ostalog ponovo postali roditelji što ih je sigurno dodatno zbližilo. Nakon šestogodišnje kćerkice Blu Ajvi dobili su blizance Rumi i Sira.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.