Dženifer Aniston: Majci sam oprostila sve (foto)

Dženifer Aniston danas je jedna od najplaćenijih glumica sveta, a karijerom dugom koro tri decenije. Međutim, počeci za nju nisu bili laki, naročito jer nije imala podršku porodice.

View this post on Instagram

#jenniferaniston #nancyaniston

A post shared by jennifer aniston (@jennifer.aniston12345) on

O svom lošem odnosu s preminulom majkom, nekadašnjom manekenkom Nensi Aniston glumica je već nekoliko puta govorila. Osim toga, poznato je da se njen otac, glumac iz sapunica Džon Aniston, takođe protivio njenom odlasku u glumačke vode.

Leđa su joj tih godina okrenuli i ostali članovi porodice i šire rodbine, koji su smatrali da Holivud nije idealno mesto za nju.

Međutim, Dženifer je, na sreću njenih fanova, ali i glumačke struke, prkosno odlučila da svima pokaže da nisu u pravu. Iza nje su brojne uspešne filmske i televizijske uloge, od kojih najznačajnija desetogodišnji angazman u seriji “Prijatelji”.

U godišnjem izdanju “People of the Year” našla se Dženifer, koja je ovoga puta govorila o svom toksičnom odnosu s porodicom koja nije verovala u nju.

– U sebe sam počela da verujem još u ranim 20-im. Najteže je bilo biti potpuno iskren s mojom porodicom. Međutim, to me oslobodilo i zbog toga sam postala tako uspešna u karijeri. Porodica mi je govorila da od glume nikada neću zaraditi ništa. Kada mi se neko tako postavi, u meni se probudi inat da mu pokažem suprotno. A onda su došli ”Prijatelji” i svi su videli da ću ipak zaraditi neki novac – prisetila se simpatična 50-godišnjakinja.

Svojoj majci, s kojom je imala vrlo turbulentan odnos, danas ništa ne zamera. Tvrdi da nije znala ni mogla drugačije, jer je sama bila tako vaspitana.

– Zapravo, moja majka propuštala je ono najbitnije. Mislim da se zaista trudila, ali borba između finansijskih problema i supruga koji je napustio potpuno su je zbunili. Sigurno nije bilo lako biti samohrana majka u 80-im – rekla je jednom prilikom Aniston o majci Nensi, s kojom nije razgovarala čak devet godina, a onda su se, nakon što se razvela od Breda Pita, ponovo zbližile, prenosi “Avaz“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.