U trendu

Dženifer Eniston konačno pomenula Breda: „Predivni gospodin Pit“ (video)

Razvod Dženifer Aniston i Bred Pita za sve obožavaoca ovog para još uvek je bolna tema, ali se s vremena na vreme pojave neke međusobne izjave koje rađaju nadu da bi oni mogli da obnove svoje romansu.

Fotografije sa prošlogodišnje dodele SAG nagrada još uvek se prepričavaju, zatim su se zajedno pojavili u onlajn jednom projektu tokom lokaduna, a sada je Džen uradila ono što vrlo retko radi – u intervjuu po imenu (odnosno prezimenu) pomenula bivšeg muža.

Glavna tema svetskih medija poslednjih dana je ponovno okupljanje junaka serije Prijatelji, a u specijalu će se, pored šestoro glavnih glumaca, pojaviti i mnoge poznate ličnosti čija su gostovanja obeležila deset sezona ovog sitkoma.

Dženifer Eniston, Kortni Koks i Lisa Kudrou u razgovoru za Access Hollywood otkrile su koja gostovanja kolega su im ostala u najlepšem sećanju. Nakon što su pobrojale Ben Stilera, Riz Viterspun, Čarlija Šina, Tom Selika i Pol Rada, Anistonova je pomenula jedno posebno ime.

„Gospodin Pit je bio predivan“, rekla je ona, a Liza se složila sa njom. „Bio je fantastičan“.

Podsetimo, Pit se pojavio u epizodi iz 2001. godine u ulozi bivšeg školskog druga Rejčl Grin koji je mrzeo iz dna duše. U vreme snimanja par je u braku. Vezu su započeli 1998. godine, a venčali su se dve godine kasnije. Ipak, na razočarenje mnogih, 2005. godine su stavili tačku na svoj brak, ali su, po svemu sudeći, ostali prijatelji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.