Konačno se dogodilo: Bred i Dženifer ponovo zajedno (foto)

Dženifer Eniston i Bred Pit ponovo su se zajedno pojavili jednom projektu. U pitanju je dugonajavljivana humanitarna akcija koja je okupila mnoge slavne ličnosti, a među njima su i bivši supružnici čiji odnos ne prestaje da intrigira javnost.

Ovaj par počeo je vezu 1998. godine, a venčali su se 2000. godine. Jedini put kada su zajedno glumili bilo je u jednoj epizodi „Prijatelja“, prikazanoj 2001. godine. Bred i Dženifer su se razveli 2005. godine, ali su početkom ove godine počele da kruže priče o pomirenju.

Tokom onlajn čitanja scenarija filma Fast Times at Ridgemont High, Džen i Bred su izveli jednu vrlo eksplicitnu scenu, koja je oduševila mnoge.

Pit je ‘glumio’ ulogu tinejdžera Breda Hamiltona, dok je Enistonova bila Linda Baret, najbolja prijateljica njegove sestre Stejsi. Negde na polovini filma, Bred ima erotsku maštariju o Lindi. U ovoj sceni koju su čitali, Bred masturbira u kupatilu dok je Linda napolju pored bazena, a tokom ‘vrele akcije’ zamišlja upravo Lindu.

„Zdravo, Bred. Znaš li da sam uvek mislila da si veoma sladak? I tako seksi. Hoćeš da dođeš kod mene?“, Linda govori tokom dečakove maštarije.

U filmu, Bred tada prilazi Lindi, koja ga hvata i ljubi, a zatim skida gornji deo kupaćeg kostima i pokazuje mu grudi, na koje stavlja njegove ruke. Onda počinje da mu otkopčava košulju i taman kada se spremaju da vode ljubav, Bredova erotska maštarija se prekida jer ga Linda hvata na delu.

Koliko su obožavaoci bilo oduševljeni scenom koju su izveli bivši supružnici govore i hiljade komentara na društvenim mrežama, ali i ovaj pogled i osmeh Džulije Roberts dok je gledala Breda i Džen dok je izvode.

Ovaj onlajn događaj organizovan je za prikupljanje sredstava za neprofitnu organizaciju Šona Pena, a među zvezdama koje su učestvovale, pored Breda i Dženifer, bili su Morgan Frimen, Džimi Kimel. Šaja Labuf, Džon Ledžend, Rej Liota, Metju Mekonahi, Džulija Roberts, Henri Golding i sam Pen, koji je 1982. godine glumio u filmu „Fast Times at Ridgemont High“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.