Dženifer se pojavila u prevelikom odelu, a onda je usledio spektakl (video, foto)

Slavna pevačica i glumica Dženifer Lopez do kraja života pamtiće 2019. godinu, što zbog ljubavi koju je odživela, što zbog ogromnih profesionalnih uspeha. Osmeh sa lica nije skidala ni prilikom gostovanja u emisiji Saturday Night Live gde je odlučila da nabroji sve odlične stvari koje su joj se dogodile tokom godine za nama.

„Pre svega, ostvario mi se san svake devojke iz Bronksa, zaprosio me Yankee“, rekla je na samom početku i nasmejala publiku.

Međutim. osim na ljubavnom polju, dobro joj je išlo i u poslovnom životu. Tako je spomenula fantastičan Met Gala, pohvalila se i filmom koji niže uspeh za uspehom „Hustlers“, kao i nastupom na Super Bowlu koji je očekuje početkom iduće godine, a nije zaboravila ni jedan od najupečatljivijih ovogodišnjih modnih trenutaka.

„Prošetala sam modnom pistom u Milanu prvi put i nosila istu haljinu koju sam nosila pre 20 godina. Neki kažu da sada izgledam bolje nego onda, ali ne želim se time hvalisati jer, znate, to su samo tračevi“, našalila se Džej Lo i dodala da je najbolje vreme tek pred njom.

View this post on Instagram

SHE 👏🏽 DID 👏🏽 THAT 👏🏽 #JLO #SNL

A post shared by Chris Ryan (@charitybump) on

Naravno, mnogi će se složiti da Dženifer, koja je nedavno proslavila 50. rođendan, izgleda bolje nego ikad. Ipak, ovog puta je sakrila svoju fantastičnu liniju iza pomalo neuglednog smokinga. Neugledne široke hlače i sako muškog kroja činili su se kao pomalo promašen izbor. Ali, pravi spektakl je usledio kada je Lopez otkrila šta se krije ispod svih tih slojeva.

Napišite komentar