U trendu

Džoni Dep došao na suđenje u srpskoj kravati (foto)

Već skoro dva meseca u Virdžiniji traje suđenje između bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa. Glumac se juče u sudnici pojavio u sivom odelu, plavoj košulji i kravati koju je dobio prilikom boravka u Srbiji.

Reč je o kravati inspirisanoj detaljima mozaika Hrama svetog Save. Cena ove kravate je 10.000 dinara.

„Mozaik kravata je deo mozaik kolekcije i stvorena je od prirodne svile. Inspirisana je detaljima iz mozaika Hrama svetog Save“, stoji u opisu na veb šopu.

Juče je svedočila bivša Depova devojka, manekenka Kejt Mos, koja je izjavila da je glumac nikada nije zlostavljao, što je u suprotnosti sa tvrdnjom bivše supruge glumca.

Amber Herd je ranije na suđenju po parnici njenog bivšeg muža tvrdila da je čula glasine da je Dep jednom gurnuo Mos niz stepenice.

Posle poraza u prvoj rundi – na suđenju za klevetu u Velikoj Britaniji – Dep (58) je tužio Herd (35) pred sudom u Virdžiniji i traži 50 miliona dolara odštete zbog ranijeg autorskog teksta u kojem je iznela tvrdnju da je žrtva porodičnog nasilja. On negira bilo kakvo zlostavljanje. Herd je, međutim, uzvratila tužbom i traži kontraodštetu od 100 miliona dolara.

Završne reči počeće u petak, posle čega će zasedati porota.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.