Džoni Dep napustio Srbiju, a u Beogradu se i zaljubio?

Kako pišu domaći mediji, američki glumac Džoni Dep napustio je Srbiju, gde je snimao scene za njegov novi film „Minamata“. On će naredne dve nedelje provesti u Crnog Gori. Pored toga što su mediji pisali o tome da se Dep sjajno provodi u srpskoj prestonici, sada se spekuliše i da se zaljubio.

Naime, kako saznaje „Blic“, Džoni Dep se, tokom boravka u Beogradu, zagledao u prelepu plavokosu Beograđanku zaposlenu u restoranu na poslednjem spratu hotela u kojem je smešten već mesec i po.

Izvor „Blica“ iz hotela otkriva da glumac otvoreno pokazuje simpatije prema toj devojci. Restoran se nalazi kod penthausa koji Dep koristi, a ima dva dela. Kada Džoni Dep jede ili pije piće u VIP delu, tu je pristup dozvoljen samo najužem krugu saradnika i posluge, kao i njegovim gostima, uz stalni nadzor obezbeđenja.

„Džoni je video našu koleginicu i dopala mu se. Stalno traži razlog da sa njom porazgovara. Ona je prilično stidljiva i koliko joj imponuje njegova pažnja, toliko joj je i neprijatno jer zna da Dep uskoro odlazi iz Beograda i to smatra samo njegovom trenutnom opsesijom“, kaže izvor „Blica“ iz hotela.

U razgovoru sa hostesom, Džoni Dep je saznao da ona odlično govori italijanski jezik i odmah je našao razlog za komunikaciju za njom.

„Depa navodno već dugo zanima italijanski, tako je rekao našoj koleginici. Odmah je pitao da ga uči italijanski, a ona se smeškala. Brzo joj je tražio i broj telefona“, otkriva radnik hotela.

Holivudski glumac u pauzama snimanja u Beogradu komunicira sa hostesom putem SMS poruka, a javi joj i kada se bliži kraj radnog dana.

„Pre neki dan joj je poslao poruku: ‘Završio sam snimanje, dolazim u hotel’. To njihovo dopisivanje je simpatično, ali devojka, osim komunikacije sa Depom, nema i ne želi dublji kontakt, iako joj je on više puta pokazao da bi voleo da bude prisniji sa njom“, kaže izvor Blica i dodaje da je Dep preko bliskih saradnika upoznao više lepih devojaka, ali da ga je hostesa najviše zainteresovala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.