U trendu

Džoni Dep uskoro dolazi u Beograd: Evo koji je povod

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd 19. oktobra povodom promocije prvog animiranog serijala, proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije „Archangel Digital Studios“ Miloša Bikovića, kreiranog od strane italijanskog studija Iervolino Studios (IES).

Ovom prilikom kompanija IES će i svečano otvoriti svoj studio u Beogradu.

“Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost“, rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija „Iervolino & Lady Bacardi Entertainment“ i „Iervolino Studios“.

„Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, predstavimo javnosti u Srbiji ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana“, naveo je italijanski producent Iervolino.

Tokom beogradske posete 19. oktobra, Džoni Dep, Andrea Iervolino, Lady Monika Bacardi (suosnivač italijanskih kompanija) i Miloš Biković predstaviće javnosti svoj najnoviji zajednički projekat, realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Slavni glumac je igrao u zapaženom dugometražnom filmu ove produkcije – „Čekajući varvare“ (2020), rađen po istoimenom romanu južnoafričkog nobelovca Džona Maksvela Kucija, koji je napisao i scenario.

Režiju je potpisao istaknuti kolumbijski reditelj Siro Gera, u svom prvom ostvarenju na engleskom jeziku, dok su glavne uloge imali Džoni Dep, Robert Patinson i Oskarovac – Mark Rajlans.

Holivudski glumac je davne 1992. godine igrao u nezavisnom američkom filmu „Arizona Dream“ našeg reditelja Emira Kusturice, i kasnije (2009) je bio gost na festivalu „Kustendorf“ na Mećavniku.

Producent Iervolino je tokom snimanja animirane serije, rekao da su u ekipi svi veoma uzbuđeni što su još jednom postigli dogovor sa Džonijem Depom, i istakao da su uspešno sarađivali na spomenutom igranom filmu „Čekajući Varvare“.

Takođe je otkrio da je ovo prvi put da jedan holivudski glumac učestvuje u produkciji kratkometražnih animiranih sadržaja, što je dodatna potvrda da je ovaj format budućnost filma i da su na pravom putu.

Prva sezona prvog animiranog serijala kreiranog u Srbiji, sastavljena od 54 epizode najkvalitetnijeg sadržaja za decu i sve ljubitelje animacije, biće uskoro dostupna na striming platformama širom sveta, najavili su iz produkcije.

Na stvaranju serijala je u prethodnih godinu dana radilo više od stotinu umetnika i kreativnih stručnjaka iz Iervolino Studios-a u Beogradu i Novom Sadu, dok njegovu produkciju potpisuje partnerska kuća – Archangel Digital Studios.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar