U trendu

Evo kako je kažnjena manekenka koja je divljala BMW-om

Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije otkrio je jutros da je nekadašnja manekenka Jovana Švonja sankcionisana u skraćenom postupku zbog vožnje automobilom marke BMW 196 na sat sa dvoje male dece u kolima.

Tako ekstremni slučajevi, kako kaže, nisu baš svakidašnji, ali su imali slučajeve da roditelji voze decu pod dejstvom alkohola i da izazovu nesreću u kojoj strada osoba u drugom vozilu.

„Ovaj slučaj je privukao pažnju jer se radi o poznatoj osobi. Mi bismo voleli da se o tome više piše i kad je reč o anonimnim osobama jer je to poražavajuća činjenica da neko sa dvoje dece vozi 196 na sat. I to je u krajnjem slučaju nasilnička vožnja“, istakao je Radenković u jutarnjem programu RTS-a.

Dodao je da je supruzi nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i reprezentativca Srbije Filipa Đorđevića izrečena novčana kazna u visini od 120.000 dinara, a dobila je devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom i 15 kaznenih poena. To su prema njegovim rečima sankcije ispod zakonskog minimuma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (5)