U trendu

Fanovi u panici: Kraljica otkazala koncert zbog narušenog zdravlja

Dok sam se penjala na pozornicu svoga koncerta u Majamiju, plakala sam od bolova. Moram si priznati da sam ipak samo čovek i da su takve stvari normalne, oglasila se u dramatičnoj poruci Madona (61) i tako otkazala zadnji koncert američke turneje, prenose mediji.

– Bol koji osećam je neopisiv. To je nešto strašno. Zadnja dva dana sam provela kod doktora i na raznim testiranjima. Bila sam na ultrazvuku, boli su me iglama, stavljali su sonde u mene – rekla je pevačica suznih očiju.

– Ja sam ratnica. Ja nikad ne odustajem. Ali moram uzeti odmor. Doktori su mi tako naredili. Zdravlje je ipak najbitnije – završila je svoje obraćanje Madona, a fanovi su počeli paničiti.

– Nadamo se da nije nešto ozbiljno, ali kako je spominjala razne preglede, teško da je reč o nečem banalnom – pisali su ispod objave na njen Instagram profilu.

Ipak razloga za toliku brigu, čini se, ipak nema. Bol jeste neizdrživ, ali američki portal TMZ tvrdi da je ipak samo reč o problemima s kolenima.

– Već 40 godina skakuće, kao da je sportista, s vremenom je hrskavica nastradala. Čeka je duža pauza – tvrde Amerikanci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.