Forbs: Mark Valberg najplaćeniji glumac u 2017.

Glumac Mark Valberg nalazi se na vrhu danas objavljene liste najplaćenijih glumaca magazina Forbs sa zaradom od 68 miliona dolara.

Valberg je, prema proceni Forbsa, u poslednjih 12 meseci dospeo na prvo mesto zahvaljujući filmovima „Transformersi: Poslednji vitez“ i „Daddy’s Home 2“.

On je skinuo s trona Dvejna Džonsona koji se sada nalazi na drugoj poziciji sa zaradjenih 65 miliona dolara.

Džonson je ostao u vrhu tabele zahvaljujući honorarima za seriju „Igrači“ i filmske adaptacije „Čuvara plaže“ koja je zabeležila skromnu zaradu na bioskopskim blagajnama.

Glumac Vin Dizel zauzeo je treće mesto sa zaradom od 54,5 miliona dolara, a na četvrtom mestu se nalazi Adam Sendler sa zaradjenih 50 miliona dolara.

U prvih pet najplaćenijih glumaca nalazi se i Džeki Čen sa 49 miliona dolara.

Medju prvih 20 nalaze se i Šaruk Kan, Salman Kan, Tom Kruz, Akše Kumar, Tom Henks i drugi.  Zarada prvih 20 glumaca na Forbsovoj listi najplaćenijih ukupno iznosi 720 miliona dolara.

Mesto najplaćenije glumice zauzela je Ema Stoun sa 26 miliona dolara, na drugom mestu se nalazi Dženifer Aniston sa 25,5 miliona dolara, a na trećem Dženifer Lorens sa 24 miliona dolara.

Medju prvih 10 najplaćenijih glumica nalaze se Mila Kunis, Ema Votson, Šarliz Teron, Džulija Roberts i druge. One su u poslednjih 12 meseci ukupno zaradile 488 miliona dolara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.