U trendu

Glumci serije 'Prijatelji' potpuno skrhani posle smrti Metjua Perija

Gumci serije „Prijatelji“ napisali su u zajedničkom saopštenju da su „potpuno skrhani“ posle smrti Metjua Perija koji je igrao njihovog druga Čendlera u toj kultnoj seriji.

„Potpuno smo skrhani gubitkom Metjua“, napisali su sinoć Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Mat Leblan i Dejvid Švimer, u zajedničkom saopštenju, prvoj izjavi od Perijeve smrti u subotu.

„Nismo bili samo obične kolege na snimanju, mi smo porodica“, dodaje se u njihovom saopštenju.

Američko-kanadski glumac Metju Peri (Matthew Perry), koji je igrao lik Čendlera Binga u seriji „Prijatelji“, umro je u 55. godini. On je u subotu pronađen mrtav u džakuziju u svojoj kući u Los Anđelesu.

Ovo je prvo oglašavanje kolega iz serije od kada je objavljena vest o njegovoj smrti.

„Ima toliko stvari da se kaže ali sada ćemo uzeti trenutak da tugujemo i svarimo ovaj neutešni gubitak“, napisai su oni u saopštenju.

„Za sada naše misli i naša ljubav upućeni su Metijevoj porodici, njegovim prijateljima i svima onima koji su ga voleli u celon svetu“.

Metju Peri se godinama borio protiv zavisnosti od analgetika i alkohola. Uzrok njegove smrti za sada nije poznat.

Njegova iznenadna smrti izazvala je mnoštvo reakcija, počast su mu odali od istaknutih ličnosti Holivuda do kanadskog premijera Džastina Trudoa.

Serija „Prijatelji“ koja je emitovana između 1994. i 2004. obeležila je celu jednu generaciju televizijskih gledalaca.

Ona priča o dogodovštinama grupe veselih prijatelja – Rejčel, Monike, Fibi, Džoija, Rosa i Čendlera u Njujorku uz mnoštvo ljubavnih peripetija, posebno između Monike i Čendlera i neprekidnu sagu između Rejčel i Rosa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar