U trendu

Glumica drastično smršala i otkrila jednu stvar koja je bila presudna

Glumica Rebel Vilson sve je oduševila transformacijom koju je doživela u poslednjih nekoliko meseci, a za People je otkrila u čemu je tajna njenog velikog gubitka kilograma.

Australijska komičarka izgubila je 20 kilograma nakon što je, kako kaže, donela odluku o promeni načina života i sada 2020. godinu naziva svojom godinom zdravlja.

Velik uticaj na njeno drastično mršavljenje je imao prelazak na ishranu s visokim udelom proteina, otkrila je 40-godišnja Rebel.

„Pre bih verovatno jela oko 3000 kalorija dnevno, a pošto su to uglavnom bili ugljeni hidrati svejedno bih bila gladna“, otkrila je. „Zbog toga sam prešla na ishranu s visokim udelom proteina, što mi je predstavljalo izazov jer nisam baš jela previše mesa inače. Sad jedem ribu, losos, pileća prsa…“, kaže, ali napominje da i dalje ima nedelja kad „vara“.

„Ne mogu vam svi dani i nedelje biti ‘zdravi’, neke jednostavno možete otpisati i ništa ne možete da uradite oko toga“, priznaje.

„Pokušavam da postignem ravnotežu, ukupnu zdravu ravnotežu. Ništa nije zabranjeno. Nekad ću otići po burger i pomfrit, poješću i osećaću se dobro“, kaže glumica i dodaje da joj je karantin pomogao da se više usresredi na sebe. „Zaista sam to doživela kao vreme da se stvarno dobro odmorim od stresa jer je većina mog stresa povezana s poslom“, kaže.

„Mislim da mi je to uopšteno usporavanje pomoglo. Emocionalno sam se prejedala. Nisam sebe dovoljno volela. A na kraju se sve svodi na ljubav prema samom sebi i samopoštovanje“, zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.