U trendu

Glumica iz serije koju smo obožavali – iza rešetaka! (foto)

Dobitnica nagrade „Emi“ nalazi se u ženskom zatvoru sa manjim nadzornim sistemom u cevernoj Kaliforniji.

View this post on Instagram

Still of Felicity Huffman!!:) Amazing Smile😃

A post shared by Felicity Huffman Fan❤ (@welovefelicityh) on

Očajna domaćica Felisiti Hofman pojavila se u Federalnom zatvoru u Dablinu kako bi odslužila zatvorsku kaznu od 14 dana zbog njenog učešća u skandalu u vezi sa upisom njene ćerke na koledž.

Njen predstavnik za medije potvrdio je da se ona nalazi u zatvoru i da je spremna da izdrži kaznu koju je odredio sudija Talvani. To je samo deo kazne koju ona morati da plati, jer će biti na uslovnoj godinu dana i moraće da odradi 250 sati društveno-korisnog rada kada izađe iz zatvora.

U maju, Hofman je proglašena krivom da je platila mito konsultantu Riku Singeru i to 15.000 dolara kako bi promenio odgovore na testu njene ćerke Sofije (19). Uz sve to, ona je u obavezi i da plati kaznu od 30.000 dolara, piše People.

Izvor blizak glumici rekao je da se ona stidi svega što se dogodilo, ali da želi da odsluži kaznu i krene dalje. Dodao je da se porodica bori sa celom situacijom i da pokušavaju da se održe na okupu i budu jedni drugima podrška.

1 komentar
  1. AA

    o Srbijo nigde te nema, nigde nema tome-diplome ( ex-predsednika sa laznom diplomom) pa ministra unutrasnjih poslova sa takodje laznom diplomom, i ko zna koliko jos genija. Sto moze u Srbiji, nigde ne moze

Napišite komentar