U trendu

Glumicu mesecima niko nije video, fanovi sumnjaju da je oteta

Poslednjih dana pojavile brojne spekulacije da je Fan Bingbing, jedna od najpopularnijih kineskih glumica, nestala.

Ova 36-godišnja glumica poslednji put je u javnosti viđena 1. jula, a na društvenim mrežama nije se oglašavala od 23. jula.

„Holivud reporter“ izveštava da su fanovi zvezde na društvenim mrežama počeli da šire teorije po kojima je Fan „pod nadzorom kineskih vlasti“ i da je „pobegla u Los Anđeles kako bi u SAD potražila azil“.

Fan se dovodila u vezu sa tajnim dokumentima u kojima je objavljeno da neimenovana zvezda izbegava plaćanje poreza. Njeni predstavnici za štampu negirali su te navode.

Kineska vlada je, navodno, pokušavala da sazna koliko zvezde zarađuju jer smatra da ogromne svote novca šalju pogrešnu poruku mladim ljudima. Zbog toga su i tabloidi u najmnogoljudnijoj zemlji počeli da negativno pišu o Fan, te je nedavno proglašena za ‘najmanje društveno odgovornu zvezdu’ u Kini. Lista je sačinjena kako bi se utvrdilo koje poznate ličnosti su „pravi uzori“ svojim fanovima, a ova glumica je dobila nula poena.

Fan bi trebalo da se pojavi u filmu „355“ sa Džesikom Častejn i Penelope Kruz, a publika je naviše poznaje po ulozi u X-Men filmovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.