U trendu

Godine su za nju samo broj: Monika Beluči zadivila atraktivnim izdanjem (foto)

Monika Beluči će 30. septembra napuniti 57 godina, ali i dalje izgleda sjajno. Nastupila je nedavno na stepenicama atinskog Akropolja obučena u usku, prozirnu crnu haljinu i još jednom potvrdila da su godine za nju samo broj.

Slavna Italijanka se pojavila na prvoj večeri programa nazvanog ‘Maria Callas: Letters & Memories’.

Obučena u usku, prozirnu crnu haljinu, s kosom vezanom u elegantni rep, Monika je oduševila okupljene svojim nastupom i atraktivnim izgledom i još jednom pokazala zato važi za jednu od najlepših žena sveta.

Beluči je karijeru započela s nepunih 16 godina, kao model za neke od najpoznatijih svetskih modnih kuća, poput Diora i Dolce & Gabbane. 90-tih je ušla u glumačke vode, a svetsku slavu je stekla 2000. ulogom u filmu ‘Malena’.

Kroz karijeru je pratio nadimak Bellissima što znači ‘stvarno predivna’. S 50 godina je dobila ulogu u filmu ‘Spectre’ i tako postala najstarija Bondova devojka.

– Moja prva misao je bila: ‘Kako mogu s 50 godina biti Bondova devojka?’ Po prvi puta u istoriji, Džejms Bond će imati romansu sa zrelom ženom – rekla je tada Monika i priznala da je ponuda jako iznenadila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.