Hari i Megan šokirali fanove odabirom pesme za ‘prvi ples’ (video)

Čini se da su mladenci princ Hari i glumica Megan Markl odlučili da prekrše dosadašnju ‘konzervativnu’ tradiciju prilikom izbora muzike za prvi ples.

Prema rečima prijatelja porodice, par se odlučio za pomalo netipičnu pesmu za kraljevske svadbe, a u pitanju je numera ‘I wanna dance with somebody’ iz 1987., pokojne pevačice Vitni Hjuston, piše Miror. Šuška se kako je pesma bila želja glumice kojoj princ nije hteo protivureči.

Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton zaplesali su prvi ples uz ‘Your song’ Eltona Džona, a princ Čarls i pokojna princeza Dajna uz džez muziku Lestera Lanina.

Na venčanju 19. maja se očekuje i niz drugih hitova iz 80-ih godina, a uživo će nastupiti i pevač Elton Džon, koji je otkazao dva koncerta u Las Vegasu kako bi mogao da zapeva na kraljevskom venčanju.

Po svemu sudeći, na svadbi neće pevati ‘Spajsice’, kao što se to ranije nagađalo. Takođe se neće pojaviti ni grupa Coldplay. U javnost su nedavno ‘procurile’ informacije da će Megan do oltara odvesti njen otac Tomas Markle, sa kojim nije u baš najboljim odnosima.

Postoji velika mogućnost da će princ Filip biti sprečen da prisustvuje svečanom događaju u dvorcu Vindzor, jer je nedavno imao ugradnje veštačkog kuka, od koje se još uvek oporavlja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.