U trendu

Hari izneo šok optužbe na račun brata: „Zbog Megan me je Vilijam zgrabio i bacio na pod“

Za nekoliko dana, tačnije 10. januara, izlaze dugoočekivani memoari princa Harija pod nazivom ‘Spare’ (Rezerva). Tokom promocije, vojvoda od Saseksa gostovao je u nekoliko televizijskih emisija u kojima je otkrio detalje iz knjige, a sada se saznao jedan šokantan događaj iz prošlosti između njega i njegovog starijeg brata Vilijama.

Hari je u memoarima pisao o fizičkom napadu princa Vilijama, a razlog napada, kako tvrdi Hari, bila je njegova supruga Megan Markl.

Hari će opisati sukob iz 2019. godine koji se dogodio u njegovom domu u Londonu, kada je Vilijam nazvao Markl ‘teškom’, ‘bezobraznom’ i ‘abrazivnom’. Hari je tada Vilijamu rekao kako ponavlja priče iz medija, što je njegovog brata naljutilo.

Tada je sukob eskalirao, a Vilijam je Harija zgrabio za kragnu, pokidao mu ogrlicu i bacio na pod. Vilijamov napad ostavio je vidljive posledice na Harijevim leđima.

Princ Hari je tokom proteklih nekoliko dana odradio dva intervjua, jedan od njih bio je s Tomom Bredbijem, bivšim kraljevskim dopisnikom koji trenutno radi na britanskom ITV-ju, a drugi s Andersonom Kuperom na američkoj televiziji u emisiji ‘CBS News 60 Minutes’. Oba intervjua izaći će u nedelju, a poznato je i o čemu će Hari tada govoriti. U razgovoru s Kuperom, vojvoda od Saseksa će ispričati kako je ‘izneveren’ s ‘curenjem informacija i podmetanjem priča’ protiv njega i njegove supruge. U intervjuu s Bredbijem, Hari će otkriti detalje o porodičnim odnosima i nepoznatim detaljima o smrti princeze Dajane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar