U trendu

Hari najavio tužbu: Izgubio sam majku, sad gledam kako mi maltretiraju suprugu

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pokrenuli su sudski postupak protiv lista „Mail on Sunday“ zbog objavljivanja privatnog pisma Megan Markl koje je poslala ocu, s kojim nije u dobrim odnosima.

Princ Hari oglasio se saopštenjem i objasnio svoje razloge zbog kojih planira da pokrene sudski postupak protiv popularnog tabloida. Kako je istakao, reč je o „veoma bolnoj“ i „beskrupoloznoj“ propagandi protiv njegove supruge.

Kako tvrdi, njegovu suprugu linčuju kako bi formirali lošu sliku u javnosti i kako je ljudi ne bi voleli.

– Već sam video šta se dešava kada nekoga koga volim više ne posmatraju ili tretiraju kao pravu osobu. Izgubio sam majku i sad gledam kako moju suprugu maltretiraju moćnici – napisao je u saopštenju princ Hari.

Advokatska firma „Šilings“, koja zastupa Megan Markl i princa Harija, već je podnijela tužbe protiv tabloida koji objavljuju lažne informacije i priče o njegovoj supruzi.

Tužbu finansira kraljevski par lično, a novac od tužbe će donirati dobrotvornoj organizaciji za borbu protiv nasilja.

Podsetimo, „Mail on Sunday“ već je nekoliko puta u prošlosti objavio priče u kojima je oca Megan Markl, Tomasa Markla predstavio na ružan način i koristio ga kako bi objavljivali porodične tajne i problematičan odnos između njega i ćerke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.