Holivudska zvezda: Linču ne možete reći – „ne“

Sjajna, lepa i glumački vrlo nadarena holivudska glumica Naomi Vots ove godine poželela je da zablista na malim ekranima i to je učinila sa dvema serijama.

Prošle godine snimala je posle „sto godina“ sa Dejvidom Linčom nastavak „Tvin Piksa“ koji sada gledamo na HBO kanalima, dok je Netfliks objavio celu prvu sezonu nove serije „Gypsy“ u kojoj ima glavnu ulogu.

Mnogi su se u Holivudu iznenadili saznavši da se Votsova seli na male ekrane pošto godinama unazad briljira u bioskopskim hitovima.

Ipak, ona je imala dobar odgovor za sve.

„Prošlo je skoro dvadeset godina od kada smo Linč i ja radili „Bulevar zvezda“, ali smo sve ovo vreme bili u kontaktu. U jednom trenutku je delovalo da novi „Tvin Piks“ ipak neće biti logistički izvodljiv i ja sam odugovlačila sa odgovorom. Dejvid me je onda nazvao i pitao: ‘Je l’ ti hoćeš da radiš ovo ili ne?’. Ja sam rekla sebi: ‘Ne mogu da ne snimam sa njim. Moram makar još jednom da se vratim u njegov magičan, briljantan svet’. Nisam imala pojma o čemu se radi, ali to neznanje čini stvari još zabavnijim. A moje poverenje u Dejvida je neizmerno“, rekla je Vots.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.