U trendu

Ima plan: Megan se vraća u Holivud, ali bez princa Harija

Megan Markl trebalo bi da se pojavi na Met Gala proslavi, na kojoj se tradicionalno okuplja ceo Holivud i svako ko nešto znači na javnoj sceni.

Bivša glumica trebalo bi da 4. maja prisustvuje ovom događaju, ali ono što je otkriveno je to da neće doći sa mužem, princom Harijem.

Njen pratilac na Met Gala večeri biće urednik britanskog Vog magazina Edvard Eninful. To će verovatno biti i prvo javno pojavljivanje vojvotkinje Megan nakon što će zvanično prekinuti sa svim kraljevskih dužnosti.

Izvor je otkrio za portal The Sunu da je Megan odlučila da izgleda glamurozno za tu priliku, što se naravno na ovom događaju i očekuje, jer je raskošna zabava ove godine imaće temu Orlandom Virdžinije Vulf.

„Met Gala jasno određuje ko je ko u šoubiznisu. Naravno da je Megan jedno od imena na vrhu liste, a Edvard i njegov tim uzbuđeni su što će ona ići sa njima“ rekao je izvor i dodao kako „ona želi povremeno da izađe negde i bez Harija kako bi se ponovno izgradila kao ime u Holivudu“.

Met Gala je godišnja humanitarna zabava u njujorškom Metropoliten Muzeju umetnosti, a pojavljivanje na njoj je stvar prestiža. Ulaznice su preskupe, ali čak i da neko može da ih priušti, ništa mu ne znači bez pozivnice Ane Vintur, glavne urednice Voga.