U trendu

„Invazija“ debitovala u Americi

Prošlonedeljni pobednik – „Gas do daske 3“ („Rush Hour 3“), našao se na drugom mestu liste. Treće mesto zauzeo je „Bornov ultimatum“ („The Bourne Ultimatum“), a na četvrtom su „Simpsonovi na filmu“ („The Simpsons Movie“).
Na petom mestu liste našao se drugi debitant za ovu nedelju – „Invazija“ („The Invasion“), rimejk filma „Invazija otimača tela“ („Invasion of the Body Snatchers“). Glavne uloge poverene su Nikol Kidman (Nicole Kidman) i Danijelu Kregu (Daniel Craig). Režiju potpisuje Oliver Hiršbigel (Oliver Hirschbiegel), poznat po filmu „Hitler: poslednji dani“, a po scenariju Dejva Kajganića, holivudskog scenariste srpskog porekla. Ostale uloge tumače Džeremi Nortam (Jeremy Northam) i Džefri Rajt (Jeffrey Wright).
Film „Invazija“ je košmarno putovanje u svet u kome je jedini način da ostanete živi da ostanete budni. Misteriozni pad spejs šatla dovodi do zastrašujućeg otkrića da u olupini postoji nešto vanzemaljsko. Kod onih koji su došli s time u dodir dolazi do zlokobnih i neobjašnjivih promena. Vašingtonski psihijatar Kerol Benel (Nikol Kidman) i njen kolega Ben Driskol (Danijel Kreg) ubrzo saznaju šokantnu istinu o rastućoj vanzemaljskoj epidemiji: ona napada žrtve u snu, ostavljajući ih fizički nepromenjenim, ali neobično bezosećajnim i neljudskim. Dok se infekcija širi, sve više ljudi se menja i postaje nemoguće znati kome se može verovati. Sada je za Kerol jedina nada da ostane budna dovoljno dugo da pronađe svog sinčića, koji možda ima ključ za zaustavljanje razorne invazije.
Ovaj film se očekuje u domaćim bioskopima 20. novembra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar