U trendu

Isplivala mračna tajna slavne pokojne pevačice (video)

Vitni Hjuston (48) bila je jedna od najvećih pevačica svih vremena, muzička diva koja nikada neće biti prežaljena i od čije je smrti prošlo sedam godina.

Njeno telo pronađeno je u kadi hotela Hilton na Beverli Hilsu, nakon što je uzela kombinaciju kokaina, kanabisa i nekoliko različitih pilula, što njeno telo nije moglo da podnese.

Priče o tome da se pevačica drogira počele su u kasnim devedestim godinama nakon njenog neuobičajenog ponašanja, otkazivanja nastupa, ali i naglog gubitka težine. 2000. godine otkazan joj je angažman na dodeli Oskara jer na njemu nije bila poželjna.

Vitni je o svom problemu sa drogom i zavisnošću javno progovorila tek 2009. godine, kada je u televizijskom šou programu kod Opre Vinfri otkrila da je droga glavni krivac za njen gubitak kilograma, a ne stres kao što je njen PR govorio.

Iako se dosta toga znalo o Vitni Hjuston, ipak i danas postoje manje poznati detalji i činjenice iz njenog života. O jednoj takvoj stvari pevačica nije nikada pričala, tačnije o mračnoj porodičnoj tajni sa kojom se borila celog života.

Ovu tajnu otkrila je svojoj dugogodišnjoj asistentkinji Meri Džouns, prenosi Dnevnik. Vitni joj je ispričala sve o zlostavljanju koje je doživela kao devojčica i to od ženskog člana svoje porodice.

Meri je o ovoj tajni pevačice govorila u dokumentarnom filmu „Vitni“ autora Kevina Mekdonalda i otkrila kako je saznala šokantnu istinu.

„Vitni me je pogledala i rekla mi: ‘Meri, bila sam zlostavljana u detinjstvu. Ali to nije uradio muškarac, bila je žena’, rekla je očiju punih suza i dodala da njena majka nije imala pojma šta se događalo, i kako joj nikada nije ništa o tome rekla. Nije htela da joj kaže jer je mislila da će majka povrediti tu osobu. Suze su joj se slivale niz lice i u tom trenutku samo sam je zagrlila. Rekla sam joj da mora da kaže majci kada se smiri jer će tako skinuti težak teret sa leđa“, izjavila je Meri u dokumentarcu.

I dok Vitni nikada nije rekla o kome se radi, njen stariji polubrat Geri Garland tvrdio je da je i on bio zlostavljan i to od svoje rođake Di Di Varvik, inače sestre pevačice Dione Varvik, koja je demantovala ove tvrdnje i okarakterisala ih kao zle.

„Moja sestra nikada, ali nikada ne bi učinila ništa nažao nijednom detetu, posebno untar naše porodice“, izjavila je Diona.

Meri je u dokumentarnom filmu otkrila kako misli da je Vitni bilo sramota zbog onoga što joj se dogodilo i da je to bio glavni razlog što je ovu tajnu ponela sa sobom u grob.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar