U trendu

Isti namrgođeni izraz lica: Jednogodišnji sin slavnog kuvara je njegov klon (foto)

Izjava ‘’kakav otac, takav sin’’ posebno se može primeniti u slučaju Gordona Remzija i njegovog jednogodišnjeg sinčića Oskara koji su oduševili brojne obožavaoce svojom neverovatnom sličnošću.

Kako bi proslavio dečakov prvi rođendan, ‘pakleni kuvar’ na društvenim mrežama objavio je fotografiju na kojoj sina drži na ramenima.

„Srećan, srećan prvi rođendan mom malom dečaku. Neka ti bude odličan dan, Oskare. Voli te tata’’, napisao je Gordon u čestitki.

Na simpatičnoj fotografiji ne možete da ne primetite detetov namrgođen izraz lica koji su mnogi obožavatelji uporedili s više nego čuvenom Gordonovom ekspresijom lica koja je postala njegov zaštitni znak tokom dugogodišnje karijere televizijskog kuvara.

Fotografija je prikupila preko pola miliona lajkova i preko 6.000 komentara.

‘’Drugi Gordone, izgleda baš kao ti kada se ljutiš na ljude. Srećan rođendan, Oskare’’, „Ima tvoj ‘razočaran sam jer nisi poslušao moj savet’ izraz lica koji smo videli puno puta na tv-u.“, „Oskar izgleda kao da će se izdrati na nekoga jer nije dobro skuvao ručak. Srećan rođendan, dečače’’, ‘’On ima isti izraz lica kao i njegov tata kada piletina ostane sirova’’, samo su neki od komentara pratilca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.