U trendu

Iznenada preminuo glumac poznat po ulogama u Deksteru i Očajnim domaćicama

Američki glumac Džej Piket, najpoznatiji po ulozi u seriji General Hospital, iznenada je preminuo za vreme snimanja filma. Glumac je imao 60 godina, a vest o smrti potvrdila je njegova supruga Elena Piket.

Glumac je snimao film Treasure Valley, na kojem je radio kao glavni glumac i scenarista, a na društvenim mrežama od njega se oprostio i reditelj filma Trevis Mils.

„Džej Piket, naš vodeći čovek, pisac, producent i tvorac ovog filma iznenada je preminuo dok smo bili na lokaciji i pripremali se za snimanje scene. Srca su nam slomljena i tugujemo s njegovom porodicom koja je skrhana ovom šokantnom tragedijom“, kazao je Mils.

Reditelj je dodao i da ne postoji službeno objašnjenje uzroka smrti glumca, ali da se čini da je bila reč o srčanom udaru. Dodao je i da su svi učinili sve da Džej preživi, ali nažalost, nisu uspeli.

Inače, Piket je imao brojne epizodne uloge u megapopularnim serijama kao što su ‘Dekster’, ‘Mentalista’, ‘Očajne domaćice’ i ‘NCIS LA’. Ipak, slavu je stekao glumeći u sapunicama ‘General Hospital’ i ‘Days of Our Lives’.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.