U trendu

Izrazi lica Vilijam i Kejt otkrili kako se osećaju (foto)

Svet ne prestaje brujiti o intervjuu koji su princ Hari i njegova supruga Megan Markl ranije ove sedmice dali Opri Vinfri. U njemu su izneli šokantne tvrdnje koje su uzdrmale kraljevsku porodicu, a odgovor palate koji su svi s nestrpljenjem očekivali stigao je sinoć.

– Cela porodica tužna je nakon saznanja koliko je proteklih nekoliko godina bilo izazovno za Harija i Megan. Pitanja kojih su se dotakli, posebno ona koji se tiču rase, zabrinjavajuća su. Premda neka sećanja mogu varirati, smatraju se vrlo ozbiljnima i porodica će ih ispitati privatno. Hari, Megan i Arči uvek će biti voljeni članovi porodice – saopštenje je iz Bakingemske palate.

Dan nakon bombastičnog intervjua objavljene su fotografije princa Vilijama i njegove supruge Kejt Midlton, a britanski mediji prenose da njihovi izrazi lica govore više od reči o tome kako se osećaju u ovim trenucima.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža snimljeni su tokom vožnje Londonom, a sudeći prema izrazima njihovih lica, nisu bili dobro raspoloženi. Mnogi su bili uvereni da je to zbog optužbi koje su Megan i Hari izrekli u intervjuu. Iako se Vilijam  još uvek nije službeno oglasio, čini se da je njegov izraz lica dovoljan odgovor na postupak brata s kojim poslednjih godina nije u najboljim odnosima.

Podsetimo, Hari je Opri otkrio da je očekivao veću podršku od svog oca, princa Čarlsa, ali i brata.

– Mislio sam da će imati više razumevanja s obzirom na to da je prošao kroz sličnu priču. Mislio sam da će drugačije reagovati zbog svog unuka.

Vilijamu je dao prostora.

– Prošli smo svašta zajedno i svejedno ih volim, ali sada imamo različiti put i ne kajem se zbog svojih postupaka – rekao je Hari.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.