U trendu

Jedva su ga prepoznali: Slavni glumac danas izgleda potpuno drugačije (foto)

Engleski glumac, pisac i muzičar Hju Lori (62) iznenadio je sve pojavljivanjem u jednoj emisiji. Naime, glumac je promovisao svoju novu seriju „Why Didn’t They Ask Evans?“, a izgledao je bukvalno neprepoznatljivo. Na sebi je imao gustu dugu bradu, što vrlo retko imamo prilike da vidimo na njegovom licu.

Zvezda „Dr. Housa“ i „Crne guje“ imao pojavio se u plavoj košulji, a pažnju je privukla duža kosa i brada koju je pustio poslednjih meseci.

Inače, glumcu uskoro izlazi nova serija od tri nastavka naziva „Why Didn’t They Ask Evans?“, a za koju potpisuje i rediteljsku ulogu, osim glumačku. Ovo je prvi Lorijev veliki rediteljski pothvat za koji je rekao da mu se „još uvek nisu spustile dlake na vratu od uzbuđenja prvog puta hvatanja u koštac s lepotom iskonske misterije“. U seriji Lori  glumi psihologa dr. Džejmsa Nikolsona, a osim njega igraju i Vil Pulter i Lusi Bojnton.

Napeta kriminalistička serija bazira se na kultnom istoimenom romanu Agate Kristi iz 1934. godine, a radnja prati vikarevog sina Bobija Džonsa, kojeg igra Pulter, a njegovu prijateljicu, pripadnicu visokog društva lejdi Frensis Dervent, koji dubinski istražuju misteriozno ubistvo. U seriji su još neka od zvučnih imena poput Džima Broadbenta i Eme Tompson koji glume aristokrate lorda i lady Marčam, roditelje lejdi Frensis.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar