U trendu

Jelena Đoković pokazala novu frizuru zbog koje je mnogi nisu prepoznali (foto)

Jelena Đoković verno prati svog Novaka Đokovića na turnirima, a dobro je poznato da mu je porodica najveća podrška koja mu daje snagu u najtežim trenucima.

Ona je trenutno u Velikoj Britaniji, zbog najprestižnijeg teniskog turnira na svetu. Na Vimbldon je došla sa novom frizurom, koja je oduševila mnoge. Jelena je do sada nosila uglavnom ravnu puštenu kosu ili riblju kost i kikice. Ona je ovog puta uvila svoju kosu, a s obzirom da je ona šatirana, one su izgledale još lepše.

Što se tiče stajlinga opredelila se za crveno-belu kombinaciju boja. Belim pantalonama i bluzi  posebnu notu su dali crveni džemperić i espadrile. Nosila je bež torbu, što je upotpunilo njen izgled. Jelena je zračila pozitivnom energijom i zbog toga je dobila brojne pozitivne komentare u opisu slike na Instagramu.

Jelena je odlučila da uklopi boju automobila sa cipelama. U Londonu se vozi u crvenom „fići“, kolima marke Fiat. On se u potpunosti uklopio uz njenu garderobu. Većina žena bi ovakav auto nazvala „slatka, crvena kola“, a upravo se kao takav uklapa i uz Jeleninu ličnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.