U trendu

Jelenu Đoković napali zbog onog što je obukla na svadbi prijatelja: „To je nepoštovanje mladenaca“

Jelena Đoković izazvala je raspravu na društvenim mrežama nakon što je sa suprugom Novakom prisustvovala venčanju njihovog dugogodišnjeg prijatelja Nevena Markovića.

Supruga najboljeg tenisera sveta je na svadbu, na kojoj je Novak bio mladoženjin kum, stigla u ležernom izdanju. Obukla je dužu crnu haljinu uz koju je iskombinovala crnu jaknu, maramu i bele mokasine, a kosu je podigla u punđu. Zbog ove odevne kombinacije izazvala je mnoštvo reakcija.

„Stajling kume na svadbi. U crnoj pamučnoj haljini i s punđom na glavi. Razumem njen stil, opuštenost i sve, ali meni je ovo apsolutno nepoštovanje mladenaca“, jedan je od komentara na Tviteru.

„Isto sam pomislila. Ako je on mogao da se pristojno oduče za ovu priliku, mogla je i ona“, „Nemojte zaboraviti crnu kožnu jaknu, ali zato je ova svilena marama popravila stvar. A i baš se slaže, haha“, „On se u zadnje vreme sve više picani, a nju kao da je poplava izbacila“, nadovezali su se ostali.

„Kombinacija kao kombinacija nije toliko loša. Ok za ne neki izlazak u kafić, ali za svadbu definitivno ne. Neprikladno. Još pored nje ovako skockan Đoković. Bez komentara“, dodala je jedna korisnica Tvitera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (29)