U trendu

Još jedan raskid: Slavni glumac devojke ostavlja čim napune 25 godina (foto)

Leonardo DiKaprio važi za najvećeg zavodnika u Holivudu, jer nijednu devojku do sada nije odveo pred oltar.

Leo je poslednje tri godine proveo je s argentinskom manekenkom i taman kad su svi pomislili da će se skrasiti, strani mediji su objavili da je 46-godišnji glumac ponovo solo.

Poznato je da DiKaprio ima određeni tip devojaka sa kojima ulazi u vezu: to su uglavnom visoke, mršave, plave manekenke u dvadesetima i poneka brineta. Zanimljivo je posebno to što je Leonardo sa svakom devojkom raskinuo nakon što je napunila 25 godina, a nije bila izuzetak ni dojučerašnja devojka Kamila Morone, prenose brojni američki mediji.

Njegova prva veza poznata javnosti bila je s brazilskom manekenkom Žizel Bundšen. Par je bio sa prekidima od 1999. do 2005. godine. Pojavio se sa njom na dodeli Oskara 2005. godine i to je bilo njihovo prvo i zadnje službeno pojavljivanje u javnosti.

Bio je u vezi sa Bar Refaeli. Par je 2007. godine bio u službenoj poseti kod tadašnjeg izraelskog premijera Šimona Peresa, a nakon brojnih raskida, odlučili su se za konačni prekid 2009. godine.

Nakon jedne propale veze s manekenom, Leo se 2011. godine odlučio za glumicu, Blejk Lajvi. Paparaci su snimili na njegovoj jahti u Kanu, a veza je trajala 5 meseci.

Toni Garn je nemačka manekenka sa kojom je glumac bio u vezi od maja 2013. do decembra 2014. godine.

Mediji su pisali da je bio i sa pevačicom Rijanom u vezi, ali to nikada nije potvrđeno.

Glumac je Kamilu Morone upoznao preko glumca Ala Paćina, sa kojim je u to vreme Kamilina mama, Lusila Sola,  bila u vezi. Dikaprio i Moroneova su zajedno od 2017. godine, ali izvor blizak paru kaže kako su se zbog njegovog posla udaljili i vezu priveli kraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.