U trendu

Kako stvarno izgleda zadnjica Kim Kardašijan – bez fotošopa

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan nikada nije imala problem sa pokazivanjem svojih oblina – to je ono po čemu je inicijalno i postala prepoznatljiva. Međutim, istina je, svoje obline pokazuje samo onda kada su one „detaljno ispeglane“, a fotografije odobrene.

Interesantno je to što Kim prodaje sopstvenu liniju donjeg veša pod sloganom „za sve oblike i veličine“, dok u realnosti sama sebe sređuje i stanjuje kroz brojne programe za obradu sliku. Zapravo, upravo je tokom vikenda snimala kampanju za novu liniju svojih kupaćih kostima i paparaci su uspeli da je uslikaju – i da neobrađene fotografije objave.

Snimanje je obavljen na Karibima, gde Kim Kardašijan inače odmara sa svojim novim dečkom Pitom Dejvidsonom. Kako je slikanje izgledalo, ali i kako Kim Kardašijan zaista izgleda bez fotošopa, sada je video ceo svet.

I ta slika se dosta razlikuje od njenih fotošopiranih, upeglanih fotografija.

Daleko od toga da rijaliti zvezda ne izgleda dobro, ili da izgleda loše. Izgleda slično svojim fotografijama sa Instagrama, ali je vidno da kao i većina drugih ljudi, sasvim prirodno i normalno, ima strije i nesavršenosti na svojoj koži.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)