U trendu

Kažu da je boginja koja hoda zemljom: Da li je ona zaista najlepša žena na svetu?

Rumunska manekenka i glumica Madalina Genea je nova svetska zvijezda i Instagram je lud za njom. Nakon što se prošlog meseca pojavila na filmskom festivalu u Kanu, mediji širom sveta su pisali da je boginja koja je sišla na zemlju, a više od milion pratilaca na Instagramu tepa joj da je trenutno najlepša žena na svetu.

Korisnike društvenih mreža posebno su oduševile njene fotografije bez šminke, a Madalina bez prestanka snima nove fotografije i modne kampanje.

34-godišnja Rumunka proslavila se u Italiji nakon što je u 15. godini zakoračila u manekenske vode. Publika je najpre zapazila 2007.  u spotu Erosa Ramacotija, a sve je oduševila kada se prošle godine nakratko pojavila u ulozi čuvene Sofije Loren u filmu House of Gucci, a zbog izgleda je mnogi upoređuju sa slavnom Italijankom. Neki smatraju da je i lepša od Sofije.

Na Instagramu je prati više od milijun ljudi, a njezinoj ljepoti nisu odoljeli ni slavni frajeri s kojima je bila u vezi, poput Gerarda Butlera, Michaela Fassbendera i Leonarda DiCaprija.

Da li je po vama ona zaista najlepša žena sveta?

Pišite nam u komentarima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)