U trendu

Kćerka Serene Vilijams sa četiri meseca već postala zvezda (foto)

Najmlađa „žena“ koja se pojavila na naslovnici popularnog modnog časopisa „Vogue“ je kćerkica slavne teniserke Serene Vilijams.

Malena Aleksis Olimpjia Oanian je prvog dana ove godine napunila četiri meseca. Na naslovnici su zasjale obe, mama Serena odevena u pripijenu crvenu haljinu i malena odevena u najobičnijem beba izdanju – u belom bodiju sa golim nogicama.

Naslovnica tog izdanja koje će izaći u februaru najavljuje i veliki intervju sa Serenom, u kom se raspričala o zdravstvenim komplikacijama koje je doživela nakon porođaja i lepim, ali i teškim trenucima majčinstva.

– Ponekad se stvarno osećam nemoćnom i pomislim da nekad jednostavno više ne mogu. Jednostavno, nekad mi se pojavi taj negativan stav, taj negativan osećaj, ali to je valjda deo mene. Retko ko priča o teškim trenucima, o pritiscima i stresu koje mame osete svaki put kad beba zaplače. Ne znam koliko se sam se puta već tako slomila ili se naljutila kad nije prestajala da plače, a onda me obuzeo onaj čudan osećaj krivice kad sam sama sebi morala da objasnim da ne bih smela da se osećam tako tužnom kad zapravo imam tako divno dete. Te su emocije stvarno neverovatne – ispričala je u intervjuu za Vogue, a kako njegovo izdanje tek čeka svetlo dana, Serena je svoje fanove o svemu već sada obavestila putem društvenih mreža.

Nije propustila da naglasi još nešto, a tiče se upravo naslovnice.

– Kad sam nas prvi ugledala na gotovoj naslovnici, krenule su mi suze. Sve njihove naslovnice su posebne, ali osećaj da sam ove trenutke podelila sa svojom kćerkom, to neću nikada zaboraviti – rekla je i dodala da žene i danas često uče kako ne smeju da imaju velike snove, poput muških, ali njoj je baš zato drago što je dobila kćerku.

– Želim da je naučim da granice ne postoje – izjavila je, a osim naslovne fotografije intervju obiluje i drugim zanimljivim fotografijama koje je snimio poznati fotograf Mario Testino.

Osim njih dve, na snimanju su bile i Serenine sestre i majka i naravno, njen novopečeni suprug i otac malene Aleksis Olimpije, Aleksis Oanian, javnosti poznat i kao osnivač Reddita.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.