Kejt Midlton u kratkom šorcu pokazala fantanstične noge (foto)

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža otputovali su na ostrvo Vajt gde su ičestvovali u humanitarnoj regati. Na ovom događaju, kojem su prisustvovale brojne poznate ličnosti, prikupljena su novačana sredastva za različite humanitarne organizacije.

Kejt Midlton, jedna od učesnica, privukla je najvišepažnje zbog izbora odeće. Naime, vojvotkinja, koja se u regati takmičila protiv svog supruga, princa Vilijama, obukla je u skladu sa događajem sportske kratke pantalonice u kojima je istakla istrenirane i vitke noge.

Uz šorc, Kejt je nosila belu sportsku jaknu, vodootporni prsluk, plavi kačket i sive patike, a na lcu nije nosila šminku. Dašak glamura unela je tek srebrnim minđušama i dijamanatskim vereničkim prstenom.

Ovo je prvi put da se vojvotkinja od Kembridža u javnosti pojavila u šorcu otkako je postala članica kraljevske porodice. Na internetu postoje fotografije nastale dok je studirala na kojima je u kratkim pantalonicama zelene boje, a koisnici društvenih mreža hvalili su sjajno oblikovane noge Kejt Midlton i istkli činjenicu da, iako su mnogi verovali da je premršava i koščata, to nije slučaj.

Međutim, šou je tokom regate ukrala ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, 4-godišnja princeza Šarlot, koja je, tokom pozdravljanja predstavnika medija, na trenutak isplazila jezik pred njima.

Kejt se samo iznenađeno nasmejala na ovaj ćerkin potez i brže bolje je sklonila sa prozora zajedno sa sinom Džordžom.

4 komentara
 1. ANDREJ

  Odusevljen sam i nogama i grudima Vojvotkinje.Odusevljen sam naime,celom njenom licnoscu.Ukoliko se ikada desi,da dodje (nedaj Boze,do razvoda sa Princom Vilijamom,ja bih se odmah ozenio sa Vojvotkinjom.To neka racuna kao sigurno.Ne bi dugo bila „raspustenica“.!

  1. bambi

   Prvi, koji bi imao pravo na njenu udovicku ruku je cistokrvni englez Mr. Bean, pa onda mozda ti. Ali, ako nemas 40 ovaca, 10 krava, 100 jektara, pisi propalo.

 2. Nataša Gajić

  – moj muž ima bolje… diferencirane „miške“

 3. Adolf

  Šta je tu fantastično, nije mi jasno.Moja komšinica preko puta ima bolje noge, jedina joj je mana što nije poznata i nema je u medijima.

Napišite komentar