Kluni se oprostio od opasnog hobija – zabranila mu žena (foto)

Prošle godine, za vreme snimanja TV serije ‘Kvaka 22’, Džordž Kluni (58) je doživeo  saobraćajnu nesreću u Italiji, kad je na njega i motocikl naleteo automobil.

Glumac je imao sreće i prošao bez ozbiljnijih povreda, ali ta ga je saobraćajna nesreća na kraju dovela do važne odluke. Kako je sam rekao u TV emisiji ‘This Morning’, oprostio s opasnim hobijem i prevoznim sredstvom.

– Nisam ispočetka mislio da odustanem. Amal mi je odmah rekla da mi je to bio zadnji put, ali nadao sam se nekako izvući. Onda mi je kolega koji je takođe imao nesreću rekao da je definitivno otpisao vožnju na motoru i tako su se udružili protiv mene – ispričao je.

Kako prenose mediji, Kluni je, kako sam tvrdi, strastveni vozač motocikla s 40-godišnjim stažom, ali oko svoje odluke je uporan i veruje da će pridržavati. Za dobrobit sebe, ali i supruge, koju je često dovodio do ludila svojim hobijem.

3 komentara
  1. REBEKA

    Voznja motorom je upravo samoubilacki gest,koji nikako ne prilici coveku Klunijevog integriteta (a i godina 58 ) Svaki roditelj koji svom sinu kupi motor,treba da racuna na mogucnost,da ce uskoro stradati.

  2. Nataša Gajić

    ko izdrži – pričaće… bez motora

  3. Rihter

    Izdržaće (do prve krivine)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike