U trendu

Konačno poglavlje franšize „Pritajeno zlo“ (video)

Poslednji nastavak 15-godišnje filmske franšize „Pritajeno zlo“ („Resident Evil“) uskoro dolazi i u domaće bioskope. Reč je o šestom nastavku popularnog serijala snimljenog prema istoimenoj video igri koja se prvi puta pojavila 1996. godine, a koja je od tada doživela pravu eksploziju ne samo u svetu video igara, već i na ostalim medijima uključujući niz igranih filmova, animiranih serijala, stripova, knjiga i novela. Glavnu ulogu u svih šest filmskih nastavaka tumači Mila Jovović (Milla Jovovich) čiji će se lik Alis u poslednjem poglavlju serijala konačno obračunati sa zlokobnom korporacijom Ambrela.

Radnja filma „Pritajeno zlo: konačno poglavlje“ („Resident Evil: The Final Chapter“) nastavlja se tačno tamo gde je prethodni film „Pritajeno zlo: Osveta“ („Resident Evil: Retribution“) završio. Alis (Jovović) jedina je preživela nakon okršaja ljudi protiv živih mrtvaca. Odlučna da jednom zauvek zaustavi i u potpunosti uništiti korporaciju Ambrela, Alis se vraća u Rakun Siti – mesto gde je njena noćna mora počela. I dok zlokobna korporacija okuplja sve svoje snage za konačni udarac ostatku preživelih nakon apokalipse, Alis će morati da sakupi svu svoju snagu kako bi se oduprla zlu koje preti da uništi čitavu planetu.

Filmski serijal „Pritajeno zlo“ do sada je na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio preko milijardu dolara što ga čini jednom od najprofitabilnijih franšiza u istoriji. Prema ovoj najavi sigurno je da nas očekuje nova doza fantastičnog spektakla prepunog adrenalinske akcije i vrhunskih specijalnih efekata uz uvek atraktivnu Milu Jovović.

Uz Milu se u ostalim ulogama pojavljuju Ali Larter (Ali Larter), Šan Roberts (Shawn Roberts), Rubi Rouz (Ruby Rose), Vilijam Levi (William Levy) i Ian Glen (Iain Glen). Film je režirao obožavateljima franšize već dobro poznati Pol V. S. Anderson (Paul W.S. Anderson) prema predlošku koji je sam napisao.

Oficijelni sajt filma:
Pritajeno zlo: konačno poglavlje (2016)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar