U trendu

Konačno znamo šta se dogodilo sa Samantom u nastavku „Seks i grada“

Upozorenje na spojlere: Ne čitajte ako ne želite da znate šta se dogodilo u prvoj epizodi serije „And Just Like That…“.

Konačno je premijerno prikazan nastavak serije „Seks i grad“. HBO Maks je u četvrtak (9. decembra) objavio prve dve epizode serije o životima tri najbolje prijateljice i njihovim haotičnim životima u Njujorku.

Nova epizode prikazuju Keri, Mirandu i Šarlot dok se kreću na putu od komplikovane realnosti života i prijateljstva u svojim 30-im do još komplikovanije realnosti života i prijateljstva u svojim 50-im.

Dok su Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis  ponovile svoje uloge iz originalne serije, Kim Katral se nije vratila kao Samanta Džons.

Tokom premijerne epizode, Samantino odsustvo je objašnjeno.

U prva dva minuta premijere, Keri, Miranda i Šarlot razgovaraju sa dugogodišnjom prijateljicom Bitsi Von Mufling u restoranu, koja pita devojke gde je Samanta.

Dame pomalo nespretno pokušavaju da objasne Samantino odsustvo, a Miranda objašnjava da nije mrtva pre nego što Keri uskoči i kaže da je Samanta u Londonu.

„Preselila se u Veliku Britaniju… zbog posla“, dodaje Miranda.

Kasnije u epizodi, dok Keri i Miranda razgovaraju, Keri kaže da zbog toga kako ide posao sa knjigama, nije mogla da zadrži Samantu kao svog publicistu.

„Rekla je dobro, a onda me otpustila kao prijatelja“, kaže Keri.

Miranda staje na Samantinu stranu, govoreći da je njen „ponos narušen“, ali Keri je i dalje povređena što Samanta nikada nije uzvratila pozive i nakon što se zaposlila u Londonu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar