U trendu

Kontroverzan film „Ljubav“ 3D u bioskopima od 19. novembra

Film Gaspara Noa „Ljubav 3D“ naćiće se na redovnom repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 19. novembra.

Kako se navodi u saopštenju distributerske kuće „Con film“, film koji obiluje scenama seksa prikazanim u filmu nadmšuje sve što je do sada snimljeno u istoriji kinematografije.

Na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu sa nestrpljenjem se čekao ovaj film, oko koga se digla neviđena medijska pompa. Desetine gledalaca sa plaćenim ulaznicama bile su odbijene, a ispred pozorišta Gran Pale došlo je do rasprava i sukoba nezapamcenih za Kan.

Radnja filma koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim pocinje ujutro 1. januara. Marfi (Karl Glusman) se budi pored svoje mlade supruge i njihovog dvogodišnjeg deteta. Preslušava poruke na telefonskoj sekretarici i uznemirava ga glas majke njegove bivše devojke Elektre (Aomi Mujok), koja ga pita da li se skoro čuo sa njenom kćerkom.

Elektri se gubi svaki trag i majka se boji za njen život, s obzirom na Elektrine suicidalne tendencije. Ostavši sam tog dugog, kišnog dana, Marfi će se podsećati svoje najveće ljubavi u životu, s kojom je proveo dve godine pune strasti, droge, divljeg seksa i grešaka…

Kontroverzni argentinski reditelj Gaspar Noe, poznat po šokantnom filmu ’’Nepovratno’’ (2002) i ’’Ulazak u prazninu’’ (2009), naglasio je da je oduvek sanjao da snimi film koji će u potpunosti reprodukovati strast mladog, zaljubljenog para sa svim fizičkim i emotivnim ekcesima koje ona nosi.

Po njegovom mišljenju ovo je topla ljubavna priča lišena tabua (’’Svi volimo da vodimo ljubav, zar ne?’’), dok se kritičari zgražavaju scenama seksa sa transvestitima, svingerima, tzv. trojkama i grupnjacima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.