U trendu

Kris Braun priznao zašto je pretukao Rijanu: Pljuvala je krv po meni

Reper Kris Braun navukao je na sebe gnev svetske javnosti kad je 2009. godine pretukao tadašnju devojku Rijanu noć pred dodelu Gremija, a nedavno je snimio dokumentarni film o svom životu u kom je, između ostalog, priznao zašto je pretukao.

U dokumentarnom filmu „Chris Brown: Welcome to my life” reper je prvi put progovorio o detaljima incidenta. Tvrdi da su stvari počele da se komplikuju nakon što je Rijani priznao vezu sa devojkom za koju je dotad tvrdio da s njom nikad nije bio. Izgubila je u njega poverenje i nije mogla da mu oprosti, nakon čega su usledile brojne prepirke, ali i fizički sukobi.

Kobne večeri par je bio na zabavi na kojoj se pojavila i spomenuta devojka. Rijana je napravila scenu i počela da plače pa su završili u lamburdžiniju. Reper tvrdi da ga je pevačica udarala i vređala sve dok nije izgubio kontrolu i udario je šakom. Rasekao joj je usnu, a ona mu je navodno pljunula krv u lice, što ga je dodatno razjarilo. Kad je kasnije video šta je napravio, kaže da je ostao u šoku. Objasnio je i kako Rijanu i dalje voli i da se osećao kao čudovište.

O sukobu je pričala i Rijana prije nekoliko godina kod Opre kad je izjavila da mu je oprostila i rekla kako je on ljubav njenog života.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.