U trendu

Majku Grete Tunberg sigurno znate: Nastupala je na Evroviziji (foto, video)

Greta Tunberg trenutno je jedna od najzanimljivijih osoba na svetu, koja ima milione pristalica, ali i milione kritičara.

Ova 16-godišnja devojčica nedavno je na samitu u Ujedinjenim nacijama oštro kritikovala svetske lidere, a potom na Tviteru na poseban način odgovorila na kritike Donalda Trampa i Vladimira Putina.

Nakon što je na društvenoj mreži osvanuo podatak da je mama najpoznatije klimatke aktivistkinje poznata operska pevačica u Švedskoj, nije bilo potrebno mnogo vremena da se pronađu neki od nastupa plavokose Malene Erman.

Najupečatljiviji je svakako onaj sa Pesme Evrovizije 2009. godine u Moskvi, na kojoj je nastupala s numerom La Voix.

Komentari koji se sada mogu pronaći ispod snimka ovog nastupa pravo su blago.

„Ukrala mi je detinjstvo“, napisao je jedan šaljivdžija ispod videa, prenosi Index.

Gretina mama nije zabeležila uspeh te godine na Evroviziji. Završila je na 21. mestu, što je drugi najgori plasman Švedske u istoriji.

3 komentara
  1. Anonimni

    Isto mislim kao i Vi .Iskreno,moj stomak takve namestaljke i gluposti vise ne moze svariti.To treba jednostavno ignorisati.

  2. Zoran Zemun

    imam izuzetno precizan osecaj da je cela prica sa tom devojcicom namestena, montirana, naduvana…Koliko je malo verovatno da jedna petnestogodisnja tinjerdzerka, sa problemima, pokrene toliku lavinu i medijsku buku! Prvo, budimo iskreni, zar biste vi, kao roditelji, dozvolili svom detetu da bleji pred parlamentom mesecima zbog nekakvih visih ekoloskih ciljeva?!? Daj….ko pametan moze da veruje da nije fora?

  3. Adolf

    Nikad čuo niti video.Onu nameštenu šaradu ne pratim,a tako loše plasirane ne bih pamtio ni minut.Sve u svemu,totalno nebitna porodica.

Napišite komentar