U trendu

Majku je izgubila sa 17 godina: Sve životne tragedije Georgine Rodrigez

Georgina Rodrigez je žena koja danas, kao partnerka jednog od najpoznatijih i najbogatijih fudbalera sveta Kristijana Ronalda, uživa u nezamislivom luksuzu. Ali, na žalost, sudbina joj nije dozvolila da izbegne nedaće u svom životu.

Slavni par nedavno je objavio vest u kojoj su otkrili da su izgubili jednog od novorođenih blizanaca. Prema pisanju stranih medija, njihov sin je preminuo odmah nakon porođaja, a koliko je poznato, preživela devojčica je u dobrom stanju.

„Sa najdubljom tugom objavljujemo vest o smrti naše bebe. To je najveći bol koji roditelj može da oseti. Samo rođenje naše devojčice daje nam snagu da ovaj trenutak proživimo sa malo nade i sreće“, rekli su potreseni Georgina i Kristijano u izjavi koju su podelili na društvenim mrežama.

Teško je zamisliti kroz šta Georgina trenutno prolazi, a ovo nije prva tragedija koja joj se dogodila. Malo je poznato da ona nije imala lako detinjstvo. Rođena je 1994. u Argentini, ali je odrasla u severnom delu Španije. Njen otac Horhe, koji je preminuo 2019. godine, bio je bivši fudbaler koji je odležao deset godina zatvora zbog dilovanja droge, pa su mala Georgina i njena starija sestra Ivana ostale same sa majkom.

Da bi pobegla od bede, Georgina je pokušavala da postane profesionalna balerina, ali nije uspela, jer je njeno telo počelo ubrzano da se razvija. Tada je želela da studira modni dizajn, ali novac je bio prepreka ka uspehu. A onda je 2011. usledila velika tragedija – njena majka je poginula u saobraćajnoj nesreći. Za Georginu nije bilo predaha, pa je nakon što je radila kao konobarica u lokalnom restoranu, otišla u Englesku da bude čistačica i dadilja.

Vratila se u Španiju sa znanjem engleskog jezika, diplomom i iskustvom i preselila se u Madrid, ali joj je novac i dalje bio potreban. Konačno je dobila posao u Guči prodavnici. Iako hejteri ističu da je bila prodavačica, Georgina je uvek insistirala da je bila asistent pri kupovini. Sve dok njen princ na belom konju nije ušao u radnju.

„Odmah su mi zapele za oko njena lepota i telo“, rekao je jednom fudbaler, dok je ona priznala da je bila veoma stidljiva i da se tresla pred njim. Ostalo je istorija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)