U trendu

Marina Tucaković je ovom pevaču poklonila svoje najlepše stihove, ali on je ostavio zbog mlađih devojaka

Marina Tucaković napustila nas je juče u 68. godini, a decenijama unazad važila je za najvećeg hitmejkera na prostorima bivše Jugoslavije. Tokom  najtežeg životnog perioda najveća podrška bio joj je suprug Aleksandar Radulović Futa, a pre njega Marina je sedamdesetih godina bila u vezi sa pevačem Oliverom Mandićem (67) koji je tada bio na početku karijere.

Iako se u javnosti gotovo uopšte nije govorilo o ovoj romansi, njih dvoje su četiri godine bili u ljubavi, a Oliver je jednom prilikom potvrdio da je Marina patila za njim.

– Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vreme našeg zabavljanja napisala mi je ‘Ljuljaj me nežno’. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i lepših devojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je verovatno patila. Naša saradnja se nastavila i posle raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i posle toga na mojim albumima. Radila mi je sve pesme osim „Dođe mi da vrisnem tvoje ime“ i „Bobane“ – ispričao je Mandić pre nekoliko godina za srpske medije.

– Posle našeg raskida ostali smo u dobrim odnosima. Ona je dupla Škorpija, lovu voli najviše – dodaje Mandić.

Iako je tvrdila da nikad nisu krili svoju ljubav, Marina je rekla da se ne seća baš svih detalja iz romanse s Mandićem.

– Bilo je to tako davno. Više se i ne sećam. Oliver je bio presladak mladić, uvek dotjeran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i pantalone. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala – ispričala je Tucakovićeva svojevremeno.

Marina je tada otkrila i da je ona glavni „krivac“ za to što je Oliver postao pevač.

– Imao je divne pesme, ali nije želeo da peva. Ubedila sam ga da treba da peva, a ne da daje pesme drugima. Nije on neki veliki pevač kao Haris Džinović, ali je imao specifičnu boju i način pevanja. Postigla sam sa njim veliki uspeh, kao i on sa mnom.

– Njegove pesme će živeti zauvek – pričala je Marina pre nekoliko godina.

Marina i Oliver ostali su u prijateljskim odnosima, a Tucakovićeva je dugi niz godina bila u srećnom braku sa Aleksandrom Futom Radulovićem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.