U trendu

Megan i Hari žive u strahu, morali da kontaktiraju policiju

Princ Hari i Megan Markl prijavili su već nekoliko puta policiji dronove koji nadleći iznad njihove vile u Los Anđelesu.

Otkako je otkriveno da su vojvoda i vojvotkinja sa sinom Arčijem borave na 18 miliona vrednom imanju glumca Tajlera Perija, paparaci konstantno dronovima kruže oko vile koja leži pored staze za pešačenje.

Dronovi su se, prema pisanju stranih medija, spuštali na samo šest metara visine kako bi napravili što bolje fotografije poznatog para kako uživa u dvorištu velelepne vile.

Kap koje je prelila čašu bilo je nadletanje drona u trenutku kada su se Hari i Megan igrali pored bazena sa jednogodišnji Arčijem, a izvor blizak paru kaže da je takvo kršenje privatnosti konstantno i da su ga oni prijavili policiji najmanje pet puta do sada u periodu od 9. do 25. maja.

– Oni vide te dronove koji lete iznad njihovih glava i veruju da njima upravljaju paparaci, ali za sada su to samo pretpostavke. Veoma su zabrinuti za svoju bezbednost, jer je Megan u vreme venčanja dobijala rasističke pretnje, tako da su oni veoma svesni rizika – kaže izvor blizak vojvodi i vojvotkinji i dodaje:

– Kako bi se vi osećali da vam par metara iznad glave lete dronovi dok se igrate sa detetom? Kao da su svi zaboravili da su i oni prava porodica. A to i te kako jesu.

Predstavnik policije je potvrdio da je primljen poziv u 11:12 časova o „nepoznatim počiniocima koji su upravljali dronom u oblasti Koldvoter kanjona“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.