U trendu

Meganina stopala glavna tema: Godine nošenja štikli ostavile posledice (foto)

Princ Hari  i Megan Markl uživali su u predstavi čuvenog „Cirque du Soleila“ u londonskom „Royal Albert Hallu“, a trudna vojvotkinja je za tu priliku izabrala tamnoplavu šljokičastu haljinu s potpisom francuskog dizajnera Rolanda Mureta, čija cena iznosi preko 4.500 evra i sandale sa vrtoglavom potpeticom.

Svaki put kad se izuje, Britanci počinju da se bave njenim stopalima. Nakon što su utvrdili da nokte na nogama lakira u tamnocrvenu nijansu, što se kosi da kraljevskim protokolom, počeli su da obraćaju pažnju i na ožiljke na njenim stopalima.

Tako su primetili da na levom stopalu ima poveći ožiljak, dok na desnom ima kurje oko. Pretpostavlja se da je i ožiljak posledica uklanjanja kurjeg oka.

– Na desnoj nozi čini se da ima kurje oko ili zadebljanje kosti. Preterano nošenje štikli može dovesti do rasta kurjih očiju. To je možda slučaj i kod Megan – rekao je ranije ortoped Robert Daf za „Daily Mail“.

Primetili su i da joj je lak oštećen na jednom noktu pa se nagađa da Megan u trudnoći od silnih obaveza nema vremena za pedikir.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.