Melanija Tramp obukla suknju od 7.000 evra koju je još i prepravila (foto)

Melanija Tramp pojavila se u sredu na predsedničkom prijemu održanom u Beloj kući u modnoj kombinaciji koja je izazvala niz reakcija. Za susret s ekvadorskim predsednikom Lenjinom Morenom i njegovom suprugom Rosio, 49-godišnja Slovenka je obukla pencil suknju zmijskog uzorka i beli džemper, dok je preko ramena prebacila mint kaput.

Prva dama Amerike odevnu kombinaciju upotpunila je ružičastim salonkama Manolo Blanik od pliša

Naravno, najviše pažnje privukla je upravo suknja koju je dizajnirala italijanska kuća Salvatore Ferragamo, a čija cena iznosi 7.700 dolara, odnosno 7.000 evra. Zanimljivo, Melanija ipak nije bila zadovoljna originalnim dizajnom te je suknju dala na prepravku tako što je uklonila donji deo, odnosno karnere od ružičaste svile.

I sudeći prema komentarima na društvenim mrežama bio je to pun pogodak jer njene duge nisu prošle neprimećeno. Ipak, bilo je i onih koji su smatrali da  je ovoga puta preterala s veštačkim tenom.

Prvu damu Amerike smo nebrojeno puta do sada u javnosti imali priliku da vidimo s kaputom koji je tek lagano prebačen preko ramena i to je na neki način postao i njen zaštitni znak. Na društvenim mrežama su se svojevremeno pojavile teorije da ona to radi kako bi sprečila supruga da je uhvati za ruku.