Mikija Manojlovića svi dobro znaju, a ovako izgleda njegova dve decenije mlađa supruga

Predrag Miki Manojlović jedan je od najvećih glumaca Balkana koji i danas oduševljava pozorišnim i filmskim ulogama. Publika ga pamti po rolama u ‘Otpisanima’, ‘Samo jednom se ljubi’, ‘U raljama života’, ‘Otac na službenom putu’, ‘Grlom u jagode’, ‘Mi nismo anđeli’, ‘Podzemlje’, ‘Rane’, ‘Crna mačka, beli mačor’ i mnoge druge.

U privatnom životu 71-godišnji glumac uživa u bračnoj idili s glumicom Tamarom Vučković, koju je javnost upoznala kroz uloge u serijama ‘Broz i ja’ i ‘Na terapiji’, kao i u filmovima ‘Simpatija i antipatija’ i ‘Položajnik’.

Detalji iz njihove ljubavne priče nisu poznati, a legendarni glumac je u jednom od retkih intervjua ispričao zašto mu je susret s voljenom ženom bio sudbonosan. Tamaru je sreo dok je radio predstavu ‘Zločin i kazna’. Javno je istupao i pričao o budućoj premijeri i naglasio kako je sreo vrlo talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković.

Izjavio je da nije ni sanjao da će Tamara postati i ostati njegova životna ljubav, da će s njim poći u inostranstvo, a još manje da će dobiti sina Ivana.

Poslednjih godina Mikijeva supruga nije snimala filmove i serije nego se posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, čija je upravnica.

‘Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni’, otkrio je Manojlović.

Pre nje Miki je bio u braku s Iskrom Uzelac sa kojom ima kćer Čarnu koja je rediteljka i docent filmske režije na Akademiji umetnosti u Beogradu. ‘Moja prva supruga je bila prema meni vrlo dobra, ali onda više nismo bili dobri jedno prema drugom. Ni ja nisam bio dobar’, rekao je Manojlović svojevremeno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.